Felnőttképzés

21 811 01 Konyhai kisegítő

Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

FEOR száma FEOR megnevezése Betölthető munkakör(ök)
9236 Konyhai kisegítő Konyhai kisegítő
Konyhalegény
Konyhalány
Konyhai dolgozó
Ételkiosztó, tálaló
Portrait of happy chef with beautiful young female assistant at kitchen in cafe

Adatok

  • Képzés: 21 811 01 Konyhai kisegítő
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Részszakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges
  • Képzés munkarendje: Iskolarendszeren kívüli, adott óraszámú képzés (tanfolyami képzés)
  • Iskolarendszeren kívüli képzési idő: 240-360 óra
  • BKSZC felnőttképzés óraszáma: 300 óra
  • Képzési forma: Felnőttképzés

A jelentkezés pillanatnyilag szünetel.
Kérjük, látogasson vissza később!