Felnőttképzés

35 811 03 Diétás szakács

  • Iskola rendszerű képzési idő: 0,5 év

A diétás szakács a közétkeztetés területén, ide értve a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi  a nevelési-oktatási, a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző, illetve gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások),valamint a speciális igényű táplálás területén (pl. sporttáplálkozás) a dietetikus által összeállított étrendet készíti el.

A szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök:

FEOR száma FEOR megnevezése Betölthető munkakör(ök)
5134 Szakács Diétás szakács
Étkezdei szakács
Grill szakács
Gyermekélelmezési szakács
Hajószakács
Hidegkonyhai szakács
Közétkeztetési szakács
Kukta
Melegkonyhai szakács
Pizzakészítő szakács
Segédszakács

 

3222 Konyhafőnök, Séf Szakács, diétás szakács
Éttermi műszakvezető
Főszakács
Helyettes séf
Konyhafőnök
Konyhavezető
35811dietasszakacs-10448844_xxl

Adatok

  • Képzés: 35 811 03 Diétás szakács
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Képesítést nem adó képzés
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: nem szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges
  • Képzés munkarendje: Nappali, Esti, Iskolarendszeren kívüli, adott óraszámú képzés (tanfolyami képzés)
  • Iskolarendszeren kívüli képzési idő: 240–360 óra
  • BKSZC felnőttképzés óraszáma: 360 óra
  • Képzési forma: Felnőttképzés

A jelentkezés pillanatnyilag szünetel.
Kérjük, látogasson vissza később!