2016. június 30-án a Budapesti Komplex Szakképzési Centrumban átadták az „id. Vizer József emlékére” díjakat

2016. június 30-án a Budapesti Komplex Szakképzési Centrumban átadták az „id. Vizer József emlékére” díjakat

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kozma Lajos Faipari Szakközépiskolájának aulája szolgált helyszínül a legjobb vizsgaremeket készítő végzős tanulóknak odaítélt díj átadására. 2016-ben a díj kibővült, immáron mindkét budapesti székhelyű faipari iskola egy-egy végzőse részesülhetett benne. A győztes vizsgamunkákat az évfolyamok által készített összes vizsgamunka közül választotta ki Vizer József újpesti származású, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett műbútorasztalos mester.

A díj a Mester édesapjának 100. születési évfordulójára alapíttatott 2009-ben, abban az évben, amikor a Soproni Egyetem is tiszteletbeli hallgatójává fogadta.  2016-ban már negyedik alkalommal osztották ki az elismerést, melyet ez évben Papp Marcell, a Budapesti Komplex SzC Kozma Lajos Faipari Szakközépiskolájának, valamint Stadler Bence a Budapesti Komplex SzC Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskolájának és Szakiskolájának végzős tanulói vehettek át.

Az átadó keretein belül a Centrum elismerő oklevéllel tüntette ki Vizer József műbútorasztalos mestert az oktatásban nyújtott sok éves szakmai munkájára, illetve szakmai jubileumára való tekintettel.

A díjakat és okleveleket Valló Péter, a Centrum főigazgatójának társaságában Bánátfy Andrea és Vizer József adták át.

Megosztom