Egy díjvárományos Kozmás

Büszkén számolunk be arról, hogy Pesti Gabriellát, aki a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium tanulója volt, jelölték a 2Glamour Women of the year – az év lakberendezője 2018″ címre.

“2010-ben kezdtem meg tanulmányaimat a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kozma Lajos Faipari Szakgimnáziumában, ahová már általános iskolás koromban nagyon keményen készültem, rajzból és művészettörténetből. Tudatosan választottam ezt az iskolát, mert már ekkor tudtam, hogy lakberendező szeretnék lenni. 2016-ban már a kezemben fogtam a Lakberendező bizonyítványom, és kiléptem a Kozma „kapuin”. Viszont nem örökre,  hiszen azóta is gyakran látogatok vissza iskolámba. Ilyenkor, amellett hogy meglátogatom tanáraimat, akik ugyanolyan szeretettel fogadnak, mint a legelső napon, gyakran beszélgetek a nálam kisebb, még jelenlegi Kozmás diákokkal. Próbálom Őket motiválni, mert minden elérhető, főleg ha nagyon jó tanári-kar és barátok állnak az ember mögött.

2016 és 2017 között szabadúszó lakberendezőként próbálgattam szárnyaim, sikerrel. Ezzel egy időben indítottam social media felületeimet és kezelem Instagram oldalam (@pestigabo) valamint Facebook csatornám (Pesti Gabó) , ahol az éppen aktuális munkáimat osztom meg, illetve már készülőben van a weboldalam is. 2017. februárjában felvételiztem a Budapesti Metropolitan Egyetem Környezetkultúra szakára, ahol jelenleg belsőépítésznek tanulok. Idén jelöltek a “Glamour Women of the year  – az év lakberendezője 2018″ címre. Nagyon izgalmas kihívás.”

 

 

Glamour: http://woty.glamouronline.hu/jeloltek/az_ev_lakberendezoje/pesti-gabriella

 

Drukkoljunk együtt Gabinak!

 

Megosztom