Építőipari, fa- és bútoripari ágazati workshop

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Ybl Miklós Építőipari Technikum és Szakképző Iskolája 2020. szeptember 11-én rendezte meg az Építőipari, fa- és bútoripari ágazati workshopot, ahol a szakma kiváló szakemberei vettek részt.
Bánátfy Andrea, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum főigazgatója nyitotta meg a rendezvényt, átfogó tájékoztatót tartott az új szakképzési rendszerről, a szakképzés változásairól.
Hujber László, ágazati szakértő és egyben az Ybl Miklós Építőipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója szakértői előadásában bemutatta az építőipari ágazati alapoktatás KKK, PTT és képzési programját, az építőipari szakma képzésében történő változásokat valamint az oktatás lehetséges szervezését projekt szemléletben. A fa- és bútoripar szakma területén, Babanecz Csaba ágazati szakértő részletesen bemutatta a faipari ágazati alapoktatás KKK, PTT és képzési programját, ennek gyakorlati megvalósítását, valamint a faipari szakma oktatásának változásait, újítási lehetőségeit.
A nap zárásaként mindkét szakmai területen interaktív beszélgetés zajlott, ahol az érdeklődők kérdéseket tehettek fel az előadó szakembereknek. A rendezvény résztvevői nagy figyelemmel fogadták a szakmai előadásokat, ahol széleskörű tájékoztatást kaptak az építőipari ágazat, valamint a fa- és bútoripari ágazat oktatásában történő változásokról.

Megosztom