Felnőttképzés

21 811 01 Konyhai kisegítő

Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges gépeket, berendezéseket, eszközöket, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és félkész anyagokat. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

FEOR száma FEOR megnevezése Betölthető munkakör(ök)
9236 Konyhai kisegítő Konyhai kisegítő
Konyhalegény
Konyhalány
Konyhai dolgozó
Ételkiosztó, tálaló

Adatok

  • Képzés: 21 811 01 Konyhai kisegítő
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Részszakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges
  • Képzés munkarendje: Iskolarendszeren kívüli, adott óraszámú képzés (tanfolyami képzés)
  • Iskolarendszeren kívüli képzési idő: 240-360 óra
  • BKSZC felnőttképzés óraszáma: 300 óra
  • Képzési forma: Felnőttképzés

A jelentkezés pillanatnyilag szünetel.
Kérjük, látogasson vissza később!