Felnőttoktatás

35 811 02 Vendéglátó-üzletvezető

  • Iskola rendszerű képzési idő: 1 év, ingyenes

A vendéglátó üzletvezető önállóan működteti, szervezi a vendéglátó üzlet működési folyamatait. Ellenőrzi és irányítja a beszerzést, termelést, értékesítést és a raktározást. A vendéglátó üzletvezető gondoskodik a belső- és külső kapcsolatokról, biztosítja a gazdasági és dokumentációs szabályokat, kezeli a marketinget. Az üzletvezető feladata az érvényben lévő jogszabályok és előírások betartása, betartatása. Az üzletvezető tárgyi- és humánerőforrás-gazdálkodást folytat, felelősséggel tartozik a rá bízott eszközökért.

A rész-szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök:

FEOR száma FEOR megnevezése Betölthető munkakör(ök)
1332 Vendéglátó tevékenységet folytató egység vezetője Bárvezető
Cukrászdavezető
Cukrászüzem vezető
Csárda üzletvezetője
Étterem üzletvezetője
Konyha-vezető (Séf)
Munkahelyi étkezde, étterem vezetője
Népkonyha vezetője
Vendéglő üzletvezetője
Büfé-, bisztróvezető
Cukrászda-, fagylaltozó vezető
Eszpresszó-, kávézóvezető
Italboltvezető
Kávéház üzletvezetője
Söröző üzletvezetője
Teázó üzletvezetője

 

A képzés tervezett időpontjai a 2019 szeptemberben induló tanévben:

Budapesti Komplex SzC Gundel Károly Szakképző Iskolája
Kedd: 16:00 – 21:00  és minden második csütörtökön 16:00 – 21:00

Adatok

  • Képzés: 35 811 02 Vendéglátó-üzletvezető
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés-ráépülés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: 34 811 01 Cukrász, 34 811 04 Szakács, 34 811 03 Pincér, vagy 34 811 05 Vendéglátó eladó szakképesítések, szakmai előképzettségben szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább két éves gyakorlat.
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás

A jelentkezés pillanatnyilag szünetel.
Kérjük, látogasson vissza később!