Szakmák Éjszakája 2019 – Erzsébet Királyné

Budapesti Komplex SZC Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziuma
1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 35.
Frizurázz!
interaktív
Készítünk frizurákat, fésüléssel, és különböző fonatokat pL. Francia fonás, – parketta fonás változatai, Kislány fonások, hogy a legkisebbek is szép frizurát kapjanak, Vízesés fonás, sok változata ismert megmutatjuk, hogy neked melyik a legelőnyösebb. fonás, szépen kereti az arcot
folyamatos, 13:00 – 19:00
Légy a saját sminkesed!
szakmakipróbáló
Szakember segítségével elkészítheted az idei smink trendnek megfelelő sminked. Ehhez nem kell más csak Te. A többiről mi gondoskodunk…
folyamatos, 16:00 – 19:00
Trendi frizurák
szakmakipróbáló
Alakítsd ki könnyen a frizurádat. Praktikus tanácsokkal segítünk, hogy megjelenésed mindig a legjobb legyen. Bevezetünk a frizurakészítés rejtelmeibe, megmutatjuk, hogy hogyan tudod a frizurádat saját magad a legelőnyösebben elkészíteni.
folyamatos, 16:00 – 19:00
Színezés
interaktív
Szeretsz színezni és szeretnéd fejleszteni a színezési tudásod? Nálunk megtanulhatod, a színezés technikai és ceruza kezelési fogásokat amit gyakorlással művészi fokra fejleszthetsz. Színezés kikapcsol megnyugtat alkoss velünk.
folyamatos, 13:00 – 19:00
Sminkelj papírra vagy babafejre
szakmakipróbáló
Tervezz sminket! Papírlapon elkészítheted egyedi sminktervedet! Akár babafejen is kipróbálhatod 3D-ben.
folyamatos, 16:00 – 19:00
Fonás fonalon
interaktív
Érdekel a fonás? Szeretné rövid idő alatt sok technikát megtanulni? Fonj fonalon! Kollégáink megmutatják, fonások technikáját.
folyamatos, 13:00 – 19:00
Hajfonások. Légy szebb egyedi frizurákkal
interaktív
Készítünk fonatokat melyek szépen kertezik az arcot. A parti fonattól te lehetsz az est királynője. Frizura ötleteinknek csak a képzelet szab határt. Igyekszünk megvalósítani. Francia fonás, kislány fonás,hajpánt fonat, vízesés fonat, party fonatok nagyobbaknak
folyamatos, 16:00 – 19:00
Színes hajtincsek
szakmakipróbáló
Ne fogd vissza magad! Színezz ! Kimosható színes hajlakkal, vagy hajkrétával készítünk hajtincseket, hogy frizurád ne a megszokott legyen. Vigyél bele vagányságot, egyediséget. Kicsit tűnj ki a megszokott hétköznapokból!
folyamatos, 16:00 – 19:00
Arcfestés
interaktív
Mindenki tudja, milyen öröm a gyerekeknek, ha végre belebújhatnak kedvencük bőrébe és így elevenedhet meg képzeletük. Végre igazi oroszlán, pókember, pillangó, vagy hercegnő lehet! Viszont téves gondolat, hogy az arcfestés csak a gyerekeké lenne! A felnőttek sem kell kimaradni a jóból. Egy vicces ábrát, egy szép motívumot, egy halloweeni sminket mindenki szívesen visel, ezzel is feldobva a szürke hétköznapokat vagy színesebbé téve egy fergeteges bulit. Mit érdemes tudni az arcfestékről: A vizes alapú arcfestékekkel könnyű dolgozni, elegendő pár csepp vizet cseppenteni a festékbe, és ezután szivaccsal vagy ecsettel felvihető az arcra. Száradás után megérinthető, nem maszatolódik. Langyos szappanos vízzel vagy kozmetikai törlőkendővel könnyedén lemosható. AZ ARCFESTÉS MINDEN KOROSZTÁLYT SZÓRAKOZTAT ÉS BOLDOGGÁ TESZ, FELEJTHETETLEN ÉLMÉNNYEL AJÁNDÉKOZ MEG!!
folyamatos, 13:00 – 16,5:00
Csillámtetoválás
interaktív
A bőrdíszítési lehetőségek egyike. Szükséges hozzá egy speciális ragasztó és csillámporok. Az ecsetes ragasztó segítségével mintákat festünk a bőrre és egy legyező ecsettel pedig felvisszük rá a csillámporokat. A kezdők is könnyen elsajátíthatják eme szépséges bőrdíszítési technikát. Alkalmazható sablon a minták megrajzolásához. A többféle színű csillámporok használatával színátmentes, gyönyörű tetoválást varázsolhatunk a bőrre.
folyamatos, 13:00 – 19:00
Henna festés kézre
interaktív
A legrégebbi bőrdíszítési eljárás. Néhány országban gyógyító hatása miatt is használják. Hajfesték is készül belőle. A kézápolás alkalmával a kéz bőrét díszítjük vele. Ehhez először el kell készíteni a speciális recept alapján a henna masszát. Ezt beletöltve egy műanyag tölcsérbe kezdődhet a mintázás!
folyamatos, 16:00 – 18,5:00
Lakk and Go!
interaktív
“Kenj és menj”! Az ápolt kéz fontos kiegészítője a lakkozott köröm. Fontos a megfelelő alaplakk kiválasztása a természetes köröm állapotát felmérve. Ez lehet egy körömerősítő is. A színes fedőlakkot 2 rétegben visszük fel a tökéletes színhatás érdekében. Végül egy gyorsszárító magas fénnyel fejezzük be a lakkozást! Mindezt 10 perc alatt!
folyamatos, 16:00 – 18,5:00
Kozmetika mini szalon
bemutató
Bemutatjuk kozmetikai tanműhelyünket, ahol leendő tanulóink bepillantást nyerhetnek a szakma szépségeibe és ötletet kaphatnak a pályaválasztáshoz.
folyamatos, 13:00 – 19:00
Fodrász mini szalon
bemutató
Bemutatjuk fodrász tanműhelyünket, ahol leendő tanulóink bepillantást nyerhetnek a szakma szépségeibe és ötletet kaphatnak a pályaválasztáshoz.
folyamatos, 13:00 – 19:00
Recycled design – makramé figura készítés
interaktív
Készítsünk régi, megunt pólóból, pulcsiból új, trendi kulcstartót makaraméval, fonással! Pár perc alatt elkészíthető praktikus ajándék készíthető.
folyamatos, 13:00 – 19:00
Megosztom