Ugrás a fő tartalomra

1211 Budapest, Tanműhely köz 7.


+36-1-58-58-050

Bemutatkozás


Kedves látogatónk!

Mi vagyunk a BKSZC.

Válaszd a leginkább hozzád illő szakmát. Segítünk, hogy olyan munkád legyen, amiben jó vagy és amit igazán szeretsz.

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum egyike a központi régió négy centrumának, a hozzá tartozó 13 iskolában több, mint 1000 fő pedagógus, adminisztratív és egyéb munkatárs dolgozik, közel 9000 diákot és felnőtt hallgatót oktatva 120-nál is több szakmában.

 • Szakmaoktatás 14 éves kortól
 • Nem tanköteles korúak szakmai oktatása
 • Speciális igényű diákok oktatása
 • Általános, középiskolai oktatás

Pedagógusainkat ez a sokszínűség nagy kihívások elé állítja, a Centrum legfontosabb célja, hogy megtaláljuk, megismerjük a kihívásoknak leginkább megfelelő, hatékony pedagógiai gyakorlatokat a magyar és elsősorban európai példák alapján, és ezeket alkalmazzuk a napi munkában. A nehezebben tanuló diákjaink érdekében bevezettük és sikeresen alkalmazzuk a KIP módszert a mindennapi oktatásban. Centrumunk sokat tesz azért, hogy a piaci szereplőket is be tudja vonni az oktatásba, bemutató programok, aktív workshopok formájában ismerkedhetnek tanulóink a korszerű technológiákkal, anyagokkal. Tehetséggondozás keretében mind a közismereti, mind a szakmai tárgyakban élen járunk, tanulóink között egyaránt fellelhető Kazinczy – Szép Magyar Beszéd első díjas, valamint a World – és EuroSkills versenyen győztes asztalos világ- és Európa-bajnok is. Diákjaink rendszeresen vesznek részt külföldi tanulmányutakon, míg Centrumunk is fogad a kontinens több országából is tanulókat.
Munkánkat nem csak a megvalósítás jellemzi, folyamatos fejlesztésre és fejlődésre törekszünk mind az oktatás, nevelés, mind az iskolai élet tekintetében.KIMIKK

  • SZC logo fehér
  • Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

   1211 Budapest, Tanműhely köz 7.

  • Telefon: +36-1-58-58-050

   E-mail: ugyfelszolgalat@bkszc.hu

   OM azonosító: 203032

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001774


  2024Budapesti Komplex Szakképzési Centrum