Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. máj. 18.


szente annamária

  A szépségipari képzésekbe is beépült a digitalizáció

  "A ma problémája, a holnap digitális megoldása."

  A szépségipari képzésekbe is beépült a digitalizáció

  A pandémia óta szárnyra kaptak a digitális megoldások. Azóta, hogy a NAV is egyértelműen a digitalizáció felé tereli a vállalkozókat, nem kérdés, hogy hamarosan alapelvárásként jelenik meg a szépségiparban is. A Salonicnak köszönhetően a BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum növendékei az idei évtől már a szakmai gyakorlat részeként szívják magukba a digitális vállalkozói tudást.

  A szépségipari oktatás szerves része, hogy a szakmai ismereteken túl a vállalkozói teendőkre is felkészítse a jövő szakembereit. A vendégkártyák kezelése, az ügyfélkapcsolatok menedzselése, a kötelező bizonylatolások, a marketing és a vállalkozásvezetési trendek folyamatosan változnak. A fiataloknak a sikeres működéshez erről is naprakész információkra van szükségük.

  Hazánk legnagyobb szépségipari intézménye a BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum elsőként alkalmazkodott a megváltozott elvárásokhoz. Így a Salonic közreműködésével az iskola közel 1000, digitális eszközökön szocializálódott tanulója az új kor elvárásainak megfelelő képzésben részesül.

  „Évek óta terveztem, hogy amint lehetőség adódik rá, a Salonic-kal karitatív módon támogathassam a jövő nemzedék képzését. A BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikumnak átadott kétmillió forintos támogatással ez végre megvalósulhat. Az összegből első körben 10 vadonatúj számítógéppel lesz gazdagabb az intézmény, a képzéshez pedig szakmai támogatást is nyújtunk és mentorprogrammal segítjük a vállalkozóvá válásukat – árulta el Bogdán Dávid.

  Az együttműködésnek köszönhetően ezek a fiatalok már egy kiforrott és bizonyítottan hatékony rendszerre alapozva kezdhetnek vállalkozni, és nem kell szembesülniük azokkal a nehézségekkel, amelyek ma még megkeserítik a legtöbb szépségipari dolgozó mindennapjait.

  Forrás: https://www.beauty-forum.hu

  GALÉRIA

  Sisy

  346294719_777223830448634_6566618315867689362_n.jpg
  img_5479-640x480.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  „Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

  „Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

  .

  2021. márc. 16.


  hírszerkesztő

  Gundeles diákok a JÉG Középiskolás Versenyen

  Gundeles diákok a JÉG Középiskolás Versenyen

  A nagy múltú JÉG verseny, a Budapesti Corvinus Egyetem középiskolások számára rendezett országos tanulmányi versenye. JÉG – Jövőt Építők Generációja – három fordulós online elődöntőben a megmérettetési tudásterületek: Európai Unió, földrajz, mikroökonómia, makroökonómia, pénzügyi ismeretek, vállalati ismeretek és számos logikai és kreatív feladat. Országosan 129 csapat indult, a 2021. februárban kezdődő versenyen, a megmérettetések során a mezőny fele kihullott, márciusra már csak 67 csapat maradt a küzdelemben. Köztük mindhárom Gundeles indulóink!

  2021. ápr. 15.


  hírszerkesztő

  Gundeles sikerek az SZKTV-n

  Gundeles sikerek az SZKTV-n

  Minden évben nagy lelkesedéssel vetjük bele magunkat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által 2008 óta szervezett országos szakmai versenyre való felkészülésbe. Az SZKTV-n (Szakma Kiváló Tanulója) végzős cukrász, szakács és pincér tanulóink, az OSZTV- (Országos Szakmai Tanulmányi Verseny) végzős vendéglátásszervező tanulóink indulnak. A verseny tétje nagy. Részben mert országos megmérettetésről van szó, másrészt az itt indulók már az írásbeli fordulóval kiválthatják a szakmai vizsga írásbeli vizsgafeladatát. Sőt, a döntősök akár a vizsga egésze alól mentesülhetnek, már a versenyen megszerezhetik a szakmai végzettséget!

  2021. ápr. 15.


  hírszerkesztő  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

     1211 Budapest, Tanműhely köz 7.

    • Telefon: +36-1-58-58-050

     E-mail: ugyfelszolgalat@bkszc.hu

     OM azonosító: 203032

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001774


    2023Budapesti Komplex Szakképzési Centrum