Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. júl. 6.


szente annamária

  BGE-s sikerek az Országos Tudományos Diákköri Konferencián - Gundeles diákok a csapatban

  Összesen 10 díjat, közöttük 3 első, 2 második helyezést és 2 különdíjat hozhattak el a turizmus tagozatokban a hallgatók.

  BGE-s sikerek az Országos Tudományos Diákköri Konferencián - Gundeles diákok a csapatban

  A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának (BGE KVIK) Tudományos Diákköri Tanácsa 2022 májusában a Nemzeti Tehetség Program keretében kétmillió forint támogatást nyert el. A projektnek köszönhetően idén is bevontak középiskolás diákokat a tudományos diákköri tevékenységekbe a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumból – tájékoztatta lapunkat a BGE.

  Egy több éve tartó együttműködésről van szó, ami elmélyíti az egyetem és az iskola kapcsolatát.

  A jelenlegi és korábbi sikeres pályázatok is hozzájárultak ahhoz, hogy a BGE KVIK hallgatói kiemelkedő eredményeket értek el az idei, április 20–22. között Komárnóban, a Selye János Egyetemen megrendezett 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Közgazdaságtudományi Szekciójában.
  Összesen 10 díjat, közöttük 3 első, 2 második helyezést és 2 különdíjat hozhattak el a turizmus tagozatokban a hallgatók. Közülük többeknek lehetőségük nyílt TDK kutatási eredményeik publikálására is.


  Forrás: https://turizmus.com/

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  „Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

  „Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

  .

  2021. márc. 16.


  hírszerkesztő

  Gundeles diákok a JÉG Középiskolás Versenyen

  Gundeles diákok a JÉG Középiskolás Versenyen

  A nagy múltú JÉG verseny, a Budapesti Corvinus Egyetem középiskolások számára rendezett országos tanulmányi versenye. JÉG – Jövőt Építők Generációja – három fordulós online elődöntőben a megmérettetési tudásterületek: Európai Unió, földrajz, mikroökonómia, makroökonómia, pénzügyi ismeretek, vállalati ismeretek és számos logikai és kreatív feladat. Országosan 129 csapat indult, a 2021. februárban kezdődő versenyen, a megmérettetések során a mezőny fele kihullott, márciusra már csak 67 csapat maradt a küzdelemben. Köztük mindhárom Gundeles indulóink!

  2021. ápr. 15.


  hírszerkesztő

  Gundeles sikerek az SZKTV-n

  Gundeles sikerek az SZKTV-n

  Minden évben nagy lelkesedéssel vetjük bele magunkat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által 2008 óta szervezett országos szakmai versenyre való felkészülésbe. Az SZKTV-n (Szakma Kiváló Tanulója) végzős cukrász, szakács és pincér tanulóink, az OSZTV- (Országos Szakmai Tanulmányi Verseny) végzős vendéglátásszervező tanulóink indulnak. A verseny tétje nagy. Részben mert országos megmérettetésről van szó, másrészt az itt indulók már az írásbeli fordulóval kiválthatják a szakmai vizsga írásbeli vizsgafeladatát. Sőt, a döntősök akár a vizsga egésze alól mentesülhetnek, már a versenyen megszerezhetik a szakmai végzettséget!

  2021. ápr. 15.


  hírszerkesztő  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

     1211 Budapest, Tanműhely köz 7.

    • Telefon: +36-1-58-58-050

     E-mail: ugyfelszolgalat@bkszc.hu

     OM azonosító: 203032

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001774


    2023Budapesti Komplex Szakképzési Centrum