Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2023. júl. 12.


szente annamária

  Építsd a jövőd! - Pályaorientációs nap Zuglóban

  Együttműködésben a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával

  Építsd a jövőd! - Pályaorientációs nap Zuglóban

  A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, a Budapesti Kereskedelmi Iparkamarával karöltve, pályaorientációs foglalkozást tartott, az elmúlt héten. A Zuglóban táborozó általános iskolások részére szervezett program lehetőséget adott arra, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek az építőipar világába. A táborozók játékos, interaktív módon ismerkedtek a tevékenységekkel.

  Az építőipar az egyik legizgalmasabb és legváltozatosabb terület a munkaerőpiacon. Magában foglalja az épületek tervezését, építését és karbantartását, valamint számos izgalmas lehetőséget kínál.

  Az építőipar sokkal többet jelent, mint egyszerűen tégla és beton. Ez egy olyan terület, ahol kreativitás és innováció találkozik a valósággal.

  Ne feledd, hogy az építőiparban számos karrierlehetőség áll rendelkezésedre. Lehetőséged van építészeti tervezővé válni, építőmérnökké, projektmenedzserévé vagy akár kivitelezővé. A Pályaorientációs nap során kaphatsz tippeket és útmutatást arra vonatkozóan, hogy melyik szakterület illik leginkább hozzád és hogyan indulhatsz el a választott karrierúton.

  GALÉRIA

  Zugló tábor - pályaorientáció

  zuglo_palyaori.jpg
  zuglo_palyaori_1.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  „Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

  „Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

  .

  2021. márc. 16.


  hírszerkesztő

  Gundeles diákok a JÉG Középiskolás Versenyen

  Gundeles diákok a JÉG Középiskolás Versenyen

  A nagy múltú JÉG verseny, a Budapesti Corvinus Egyetem középiskolások számára rendezett országos tanulmányi versenye. JÉG – Jövőt Építők Generációja – három fordulós online elődöntőben a megmérettetési tudásterületek: Európai Unió, földrajz, mikroökonómia, makroökonómia, pénzügyi ismeretek, vállalati ismeretek és számos logikai és kreatív feladat. Országosan 129 csapat indult, a 2021. februárban kezdődő versenyen, a megmérettetések során a mezőny fele kihullott, márciusra már csak 67 csapat maradt a küzdelemben. Köztük mindhárom Gundeles indulóink!

  2021. ápr. 15.


  hírszerkesztő

  Gundeles sikerek az SZKTV-n

  Gundeles sikerek az SZKTV-n

  Minden évben nagy lelkesedéssel vetjük bele magunkat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által 2008 óta szervezett országos szakmai versenyre való felkészülésbe. Az SZKTV-n (Szakma Kiváló Tanulója) végzős cukrász, szakács és pincér tanulóink, az OSZTV- (Országos Szakmai Tanulmányi Verseny) végzős vendéglátásszervező tanulóink indulnak. A verseny tétje nagy. Részben mert országos megmérettetésről van szó, másrészt az itt indulók már az írásbeli fordulóval kiválthatják a szakmai vizsga írásbeli vizsgafeladatát. Sőt, a döntősök akár a vizsga egésze alól mentesülhetnek, már a versenyen megszerezhetik a szakmai végzettséget!

  2021. ápr. 15.


  hírszerkesztő  • KIM
  • IKK
   Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

     1211 Budapest, Tanműhely köz 7.

    • Telefon: +36-1-58-58-050

     E-mail: ugyfelszolgalat@bkszc.hu

     OM azonosító: 203032

     Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001774


    2023Budapesti Komplex Szakképzési Centrum