Ugrás a fő tartalomra

1211 Budapest, Tanműhely köz 7.


+36-1-58-58-050

Széchenyi 2020

Hírek


2023. máj. 9.
szente annamária

  Kiváló diákjait és oktatóit ünnepelte a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

  Díjátadó ünnepségen jutalmazta meg a Szakma Sztár Fesztiválon és a Skills Junior asztalos versenyen dobogós helyezést elért diákjait és azok felkészítőit május 8-án a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum.

  Kiváló diákjait és oktatóit ünnepelte a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

  Május 8-án került megrendezésre a Budapesti Komplex SZC Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium dísztermében a szakmai versenyeken sikeresen szereplő diákok és oktatóik köszöntése.
  Borsody Kinga, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum kancellárja elmondta, hogy mekkora élmény volt számára versenyzés közben  látni a sok tehetséges és elszánt diákot. A befektetett energia és szorgalom mindig meghozza az eredményt, és ezt a most megszerzett 10 érem is tökéletesen bizonyítja. A kancellár az oktatókhoz fordulva elmondta, hogy milyen fontos az ő munkájuk abban, hogy a tehetséget felismerjék és gondozzák.
  Elek Csaba, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum főigazgatója elismerését fejezte ki a diákok felé és köszönetet mondtott az őket felkészítő oktatóknak is.

  A Szakma Sztár Fesztivál adott helyszínt az OSZKTV és az SZKTV döntőjének és itt került megrendezésre a Skills Junior asztalos döntője is, immár második alkalommal. A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve, azért szervezte meg a Skills Junior versenyt, hogy a jövőbeli nemzetközi megmérettetéseken induló versenyzők utánpótlását biztosítsa. A Skills Junior verenyen induló tanulók már a 9-11. évfolyamon megismerhetik a nemzetközi versenyek világát, egyben fel is készülhetnek azokra. A verseny szakmai szervezését Babanecz Csaba és Fekete Zoltán végezte, akik WordSkills szakértőként biztosították a legmagasabb szintű szakmai színvonalat.

  Gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítőnek, és további sikereket kívánunk!

  A díjazottak listája:

   

  Intézmény neve Diák neve Felkészítő neve Verseny Szakma Helyezés
  BKSZC Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum Klacsán Bence Czank György Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Mélyépítő technikus 1.
  BKSZC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum Tóth Kata Réka Sinkovits Anita Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Fodrász 1.
  BKSZC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum Kinizsi Luca Paulina Fazekas Viktória Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Kozmetikus technikus 2.
  BKSZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola Jenei Kristóf Nemes Zoltán Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Faipari technikus 1.
  BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum Vona Bernadett Szabóné Lamos Mónika Szakma Kiváló Tanulója Verseny Cukrász 1.
  BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum Győrffy Virág Szabóné Lamos Mónika Szakma Kiváló Tanulója Verseny Cukrász 2.
  BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum Ádám Dorka Kolonics-Keller Szandra Szakma Kiváló Tanulója Verseny Cukrász 3.
  BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum Czető Panna Krisztina Némediné Szalai Andrea Szakma Kiváló Tanulója Verseny Szakács 2.
  BKSZC Kozma Lajos Faipari és Kreatív Technikum Siba Dénes Gálpál Viktor Skills Junior Asztalos 1.
  BKSZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola Majdanics Tibor Hollósi Károly Skills Junior Asztalos 1.

  GALÉRIA

  Szakma Sztár Fesztivál

  kozmetikus.jpg
  melyepeto.jpg
  fodrasz.jpg

  GALÉRIA

  Skills Junior

  image00116.jpeg
  image00094.jpeg
  image00119.jpeg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Idén is az ország legjobbjai között a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum intézményei

  Idén is az ország legjobbjai között a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum intézményei

  TOP 100-as technikumi rangsor 2024: az ország legjobbjai között a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum intézményei

  2024. jan. 7.
  szente annamária
  Faiparos iskoláink ismét a dobogón

  Faiparos iskoláink ismét a dobogón

  A Soproni Egyetem Faipari Mérnöki Kara nyolcadik alkalommal rendezte meg hagyományos Bázisiskolai Szakmai Faipari versenyét, ahol idén 14 iskola tanulói vettek részt. A résztvevők kiváló teljesítményt nyújtottak, hozzájárulva a verseny emelkedett színvonalához és a faipari szakma fejlődéséhez.

  2023. nov. 20.
  szente annamária
  Gundeles diákok az első helyen

  Gundeles diákok az első helyen

  A Német Turisztikai Hivatal által meghirdetett kreatív versenyről hozták el az első díjat a Gundel diákjai.

  2023. okt. 20.
  szente annamária


  KIMIKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

    1211 Budapest, Tanműhely köz 7.

   • Telefon: +36-1-58-58-050

    E-mail: ugyfelszolgalat@bkszc.hu

    OM azonosító: 203032

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001774


   2024Budapesti Komplex Szakképzési Centrum