Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2021. márc. 16.


hírszerkesztő

 • Pogány Frigyes Technikum
 • Díj
 • Kitüntetés

„Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

.

„Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj” – kitüntetésben részesült a Budapesti Komplex SzC Pogány Frigyes Technikum

„Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj”

Az 1989-ben alapított BKSZC Pogány Frigyes Technikuma tavaly ünnepelte 30. évfordulóját. Az iskola telephelye a XVIII. kerületben van, ezért a beiskolázási körzetét is jórészt ez a kerület teszi ki.
Az iskola az alapítása óta folyamatosan olyan diákokkal foglalkozik, akik az általános iskolai teljesítményük alapján esélyt sem kapnak elitebbnek számító középiskolákban. Ezeket a tanulókat juttatja el a sikeres érettségi vizsgához, a székképző évfolyamon pedig a komplex szakmai vizsgához.
Az építőipari szakképzésben végzett kiemelkedő munkájáért 2005-ben Forter Gyula kitüntetést vehetett át a szakmai munkaközösség a Nemzeti Kulturális Minisztériumtól.
A nevelőtestület mindig oroszlánrészt vállal a Kerületi Diákhetek rendezvényeiben szervezőként, lebonyolítóként, versenyeztetőként is
A hejőkeresztúri Komplex Instrukciós Program megalkotója személyesen adományozta a “Minősített Iskola” címet 2018-ban a tagintézménynek. Ezzel a címmel jelenleg 6 iskola büszkélkedhet az országban.
A módszertani munkaközösség kiváló munkájáért a miniszter Dicsérő Oklevelét vehette át az intézmény
A nevelőtestület szakmai munkájának magas színvonalát bizonyítja, hogy a tavalyi tanévben végzett munkája alapján a T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ felmérése szerint az iskola Budapest második legjobb szagimnáziumának sorolódott be.
A kitüntetés adományozásával Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányazának Képviselő-testülete elismerését fejezi ki a hátrányos helyzetű tanulók nevelési-oktatási feladatainak magas szintű ellátásáért.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Faiparos iskoláink ismét a dobogón

Faiparos iskoláink ismét a dobogón

A Soproni Egyetem Faipari Mérnöki Kara nyolcadik alkalommal rendezte meg hagyományos Bázisiskolai Szakmai Faipari versenyét, ahol idén 14 iskola tanulói vettek részt. A résztvevők kiváló teljesítményt nyújtottak, hozzájárulva a verseny emelkedett színvonalához és a faipari szakma fejlődéséhez.

2023. nov. 20.


szente annamária

Gundeles diákok az első helyen

Gundeles diákok az első helyen

A Német Turisztikai Hivatal által meghirdetett kreatív versenyről hozták el az első díjat a Gundel diákjai.

2023. okt. 20.


szente annamária

Éremeső a EuroSkills 2023 Európa-bajnokságon

Éremeső a EuroSkills 2023 Európa-bajnokságon

Ünnepélyes záróceremónia keretében vehették át elismerő okleveleiket a EuroSkills 2023 Gdansk Európa-bajnokságon kimagasló sikereket elért magyar csapat tagjai.

2023. okt. 12.


szente annamária • KIM
 • IKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Budapesti Komplex Szakképzési Centrum

    1211 Budapest, Tanműhely köz 7.

   • Telefon: +36-1-58-58-050

    E-mail: ugyfelszolgalat@bkszc.hu

    OM azonosító: 203032

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001774


   2023Budapesti Komplex Szakképzési Centrum